Info

Op zoek naar een geboortekaartje of trouwkaart anders dan traditioneel?  Kaartjeshuis heeft een collectie originele kaarten. We helpen je ook graag bij het vormgeven van je eigen idee!

Wat je moet weten over Kaartjeshuis

Ontwerpkosten

De ontwerpkost voor al onze kaarten uit de collectie bedraagt 185 euro (incl BTW). Wanneer je een persoonlijk ontwerp wil laten maken, wordt dit 375 euro (incl BTW).

Aanpassingen

De ontwerpkost houdt de opmaak van het kaartje, eventuele kleur- en formaatveranderingen en alle aanpassingen tot het moment van druk in. Het aantal bewerkingen is ongelimiteerd tot je helemaal tevreden bent van het ontwerp!

Drukkosten

De ontwerpkosten zijn exclusief de kosten voor het drukwerk. Deze drukkost is afhankelijk van het formaat, het papier, de afwerking en vooral de oplage van het kaartje.

Drukker

Kaartjeshuis werkt samen met een drukkerij uit Gent die de beste kwaliteit kan leveren. Het is echter ook mogelijk om met een drukker naar keuze te werken. We bezorgen jou dan de correcte drukbestanden.

Geboortedag

De dag van de geboorte kan je ons opbellen, wij zetten meteen het drukwerk in gang en binnen de 27 uur is je drukwerk klaar. Je kan je kaartjes hier ophalen of we bezorgen het je per koerier. Tijdens het weekend en op feestdagen zijn wij en onze drukker niet aan het werk.

Nog vragen

Heb je nog vragen of opmerkingen? Stuur ons dan via het onderstaande formulier een mailtje en we helpen je zo snel mogelijk verder!

Vragen of opmerkingen

Naam

E-mail adres

Onderwerp

Type hier je bericht